Her på denne nettsiden finner du masse interessant informasjon om situasjonen på Balkan, de forskjellige landene i denne regionen, deres historie og deres kultur. Dette er spennende lesning for alle som er interesserte i denne delen av verden. Det bor mange mennesker fra Balkan i Norge, og nettopp derfor er det ekstra viktig å ha kunnskap om disse landene.

Dette nettstedet gir deg også informasjon om misjonsarbeid, både på Balkan og i andre deler av verden. Norge har en lang og rik tradisjon med misjonsarbeid, og dette kan du selvsagt lære mer om på dette nettstedet. Misjonsarbeid blir både hyllet og kritisert, og her finner du en nyansert beskrivelse av slikt arbeid. Hvordan er det for eksempel å jobbe med kristen misjon i muslimske land?budva-823409_960_720

Kristendom og Islam er to verdensreligioner med en lang historie, og begge religionene står sterkt i den moderne verden. Det hender at religionene står i konflikt med hverandre, men for det aller meste forkynner de det samme: menneskeverd og kjærlighet. Det er derfor naturlig at kristne nordmenn jobber med misjonsarbeid for å gjøre verden til et litt bedre sted for de som ikke har det så godt som oss her hjemme.

Hvis du har lyst til å lære mer om misjon, har du derfor kommet til riktig sted. Og visste du at Norge også har drevet misjon i Balkan? Hvis ikke, har du mye å lære. Og det er selvsagt derfor dette nettstedet finnes, slik at du skal få mer informasjon om misjonsarbeid i Balkan og ellers i verden.